Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Două cartiere ale Bistriței rămân fără energie electrică, din cauza unor lucrări programate. Vezi unde în județ se va întrerupe alimentarea

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Electrica are programate astăzi lucrări la rețeaua de joasa tensiune în Unirea, cartier Oif, bloc Voladis, cu întreruperea furnizarii iar joi lucrările sunt programate în cartierul Viișoara integral. Aceasta înseamnă că mâine locuitorii cartierului Viișoara nu vor avea electricitate  până în jurul orelor 17,00 potrivit anunțului cu planificarea lucrărilor de intervenție, anunță Electrica.

Și tot astăzi 3februarie vor fi afectați de lucrări și nu vor avea energie electrica o mare parte din locuitorii din Teaca (zonele Gara CFR, ieșirea spre Viile Tecii, fost SMA)

5 februarie -mai multe strazi din Bistrița afectate de lucrări

Vineri, 5 februarie Electrica va întrerupe furnizarea electricității de la ora 8,30 la 15,00 pe mai multe strazi din Bistrița. Este vorba de străzile Alunului, Rachitei, Paltinului Cărpiș, Ghizii, dar și pe Tărpiului, Frezieie, Anemonei, Cameliei , Crizantemei până la pompele Aquabis.

Lucrari la reteaua de medie tensiune-5 februarie

Mai multe comune vor fi afectate de lipsa electricității până către seară în 5 februarie, din cauza unor lucrări de data aceasta la rețeaua de medie tensiune. Este vorba de Salva, Coșbuc, Bichigiu, Telcu Fiad, Romuli, Dealul Stefanitei, iar în Rebra vor fi lucrari la reteaua de joasa tensiune cu întreruperae furnizarii electricității.

Share.

About Author

Lasă un comentariu