Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Ce se întâmplă cu transportul elevilor din 8 februarie: ce anunț a făcut Transmixt.

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

În transportul local din Bistrița , cardurile galbene pentru elevi  emise anterior semestrului II rămân valabile a anunțat Transmixt SA, în conditiile specificate pentru obtinerea gratuitatii la transport pe traseele locale.

Cine nu detine cardul galben, il poate solicita in baza unei copii a carnetului de elev vizat la zi si a cererii completate precizează Transmixt într-un comunicat postat pe pagina sa de facebook.

Lucrurile se schimbă însă în privința elevilor care fac naveta.Legitimatiile galbene pntru transportul interjudetean eliberate in semestrul I de scoala si-au pierdut valabilitatea.

Pentru obtinerea altei legitimatii valabile in semestrul II de scoala este necesar sa prezentati,  Adeverinta (in original) emisa de scoala care sa contina urmatoarele informatii (in mod obligatoriu), numar matricol – Mentiunea (minimum) : pt. transport gratuit la care are dreptul cf. HG 435/2020 pe traseul dintre …(localitatea de domiciliu) si … (localitatea unde se afla scoala) și – Viza  ori stampila scoala. În plus se mai ataseaza cerere (link de descarcare https://www.facebook.com/groups/transmixtgrup/files) prin care solicitati transport gratuit pe traseul specificat pe adeverinta; 3) Poza, format mic, care va fi aplicata pe legitimatie (Atentie, legitimatia nu este valabila fara poza aplicata!)

Cardurile/ legitimatiile de transport se elibereaza de la dispeceratul Transmixt de pe strada Rodnei, precizează Transmixt. Nu exista termen limita pentru obtinerea documentelor de transport insa cei care nu detin cardul/ legitimatia de transport gratuit, dupa caz, vor achita biletul de transport ca orice alt calator.” precizeaza compania. 

Cardurile galbene sunt valabile numai pe traseele din Mun. BISTRITA si cartiere iar  legitimatiile de transport sunt valabile numai pe ruta dintre localitatea de domiciliu si localitatea unde va desfasurati cursurile, asa cum sunt acestea nominalizate in adeverinta eliberata de scoala, numai pe masinile apartinand Transmixt.

 

 

Share.

About Author

Lasă un comentariu