Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

CFR Călători pune în circulație 6 trenuri noi destinate navetei elevilor în Bistrița-Năsăud. La nivel de țară sunt 42

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

CFR Calatori anunță că sprijină reîntoarcerea elevilor la scoală și pune în circulație începând din 8 februarie  trenurile de naveta destinate transportului spre/dinspre localitatile cu centre de invațămant. În total sunt 42 de trenuri noi, iar 6 dintre aceste au stații în Bistrița-Năsăud.

Este vorba de : R 4142 Bistrita Nord- Deda, R 4143 Deda- Bistrita Nord, R 4483 Ilva Mica- Beclean pe Somes,  R 4484 Dej Calatori- Ilva Mica,R 4702 Beclean pe Somes- Ilva Mica și R 4703 Ilva Mica- Cluj Napoca

“Purtarea măștii de protectie la bordul trenurilor CFR Calatori este obligatorie pe toată durata călătoriei, precum și în zonele de așteptare a trenurilor – stații de cale ferată, peroane, săli de așteptare”, transmite CFR Călători.
CFR Calatori le recomanda elevilor să-și procure abonamentele din statiile CFR sau  online pentru a evita aglomerația la ghișee sau case de bilete.

Intrucat este necesara verificarea/validarea calitatii de elev, ID-ul elevului se poate elibera doar in statiile CFR prin crearea unui profil de utilizator si e valabil pe parcursul intregului an scolar”, se arata in comunicatul CFR Călători

 

 

 

 

 

Share.

About Author

Lasă un comentariu