Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Răpire cu happy-end pentru proprietarii unui buldog francez din Prundu Bârgăului. Și-au recuperat patrupedul furat în aceeași zi

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

O familie  din Prundu Bârgăului a trecut prin mari emoții după ce a realizat că le-a fost furat cățelul, un buldog francez,  chiar de lângă casă.

Episodul s-a consumat ziua în amiaza mare, cu martori. Cățelul, un exemplar dintr-o rasă scumpă a fost ademenit și furat de doi tineri care s-au dat jos  dintr-o mașină cu numere de Suceava. Tinerii, care duși au fost spre Suceava  după ce au luat cățelul , au fost depistați de polițiști în trafic câteva minute mai târziu. Ei au fost opriți în Piatra Fântânele și la verificări polițiștii au găsit cățelul în portbagajul mașinii. Buldogul francez a fost înapoiat proprietarilor iar hoții, doi tineri de 19 și 24 de ani, unul din Tureac, altul din Poiana Stampei au ajuns în arest și vor ajunge azi în fața procurorilor.

Polițiștii Secției 2 Poliției Rurală Prundu Bârgăului au întocmit dosar penal și continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de furt.  Pentru cei doi tineri poliția cere Parchetului de pe lângă Judecătoria Bistrița măsuri preventive.

Buldogul francez este o rasă de câine considerată scumpă,. Un exemplar se vinde cu prețuri între 2500 si chiar 4000 de lei dacă are anumite caracteristici și evident, pedigree. Proprietarii cățelului răpit l-au cumpărat cu 500 de euro pe când erau puiuț.

 

 

Share.

About Author

Un comentariu

  1. Haidati mai la mine ca va dau io 3 caini gratis, numai sa ma scapati de ei, ca mi-au facut curtea praf si pulbere ! Eu nu va reclam la nimeni, puteti sa-i si faceti whiscass…

Lasă un comentariu