Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Gheața de pe carosabil i-a venit de hac unui șofer în Fiad: a plonjat cu mașina în Sălăuța. Accident la indigo cu un altul de acum 2 ani

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Un șofer s-a ales cu hipotermie dar și c-o spaimă soră cu moartea după ce încercând să ia o curbă a patinat și-a plonjat cu mașina în apele învolburate ale Sălăuței.

A reușit să se salveze urcând pe plafonul mașinii înconjurată de ape și să sune la 112.  Primii au ajuns în Fiad, locul accidentului, în jurul orelor 20,00 pompierii de la Năsăud. Pentru că era aproape imposibil să ajungă la victima accidentului au solicitat echipajul cu macara al pompierilor din Bistrița dar și sprijinul Salvamont  Bistrița Năsăud. Omul a a avut noroc să scape mai repede din mijlocul apelor dar și a unei vremi cu ninsoare și vânt puternic, pentru că în zonă a fost depistat un utilaj cu macara,  care a fost adus în ajutor. Adus pe mal ghinionistul șofer a fost evaluat și îngrijit de echipajul medical SMURD,  care l-a transportat la spital cu suspiciune de hipotermie la membrele inferioare.

Accident la indigo în 2019 

Acum doi ani exact în aceeași zonă un alt șofer a trecut prin același experiență. în aprilie 2019 : mașina sa a plonjat în râul Sălăuța iar șoferul s-a salvat urcând pe capotă. S-a întâmplat tot pe întuneric, însă pe o vreme mult mai prietenoasă. Șoferul de atunci s-a ales cu un traumatism cranian, dar  a fost recuperat și adus la mal de pompieri.

Foto coperta : arhiva accident 2019, foto 2 ISU

Share.

About Author

Un comentariu

  1. Adrian Florin Chereji în

    Șoseaua este foarte periculoasă în acea zonă, este foarte aproape de râu,și nu sunt parapeți de protecția pe marginea drumului; în plus este un culoar pe care se formează cureți de aer care accentuaeză producerea poleiului.

Lasă un comentariu