Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Viceprimarul Călin Stan e noul președinte județean al USR. Filiala a avut alegeri duminică seara

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Noul președinte județean al USR Bistrița-Năsăud este, începând de duminică seara viceprimarul Bistriței, Călin Stan. El a fost ales în conferința județeană a partidului, desfășurată sâmbătă și duminică, după o competiție în care a rămas în cursă cu candidatul partidului la Senat, Emilian Gabor.

Fostul președinte județean, Lorand Toth, căruia îi expirase mandatul n-a mai candidat pentru prima funcție, însă a intrat al doilea pe listă în noul Birou Județean. Au mai fost aleși în Biroul Județean consilierul local Nicolae Pavelean, fostul deputat Cristina Iurișniți,  Valer Dumitru, consilier local la Maieru, Alexandra Boldiș, consilier local la Rodna, Paul Danci, unul dintre candidații pentru funcția de subprefect. Potrivit surselor Bistrița Express o decizie în privința nominalizării pentru subprefect se va lua în noul birou, cel mai probabil luni.

Mandat scurt, în iunie alegeri noi la comun cu PLUS-ul

Călin Stan este și președinte municipal funcție la care va trebui sa renunțe, potrivit statutului. Noua conducere județeană a USR nu va avea un mandat lung pentru că peste câteva luni vor avea loc noi alegeri județene, de data asta în comun cu PLUS, cu care sunt în proces de fuziune,

 

Share.

About Author

Un comentariu

Lasă un comentariu