Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Pericol public pe șosele: un alt tânăr drogat a fost prins la volan în această noapte prin Bistrița

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Un tânăr de 26 de ani a fost surprins de polițiști conducând prin Bistrița sub influența metamfetaminei, în această dimineață, în jurul orelor 3,30.

Șoferul a fost oprit la o acțiune de rutină, însă starea de confuzie în care se afla l-a dat de gol. Aparatul Drug Test a confirmat  consumul de droguri, indicând ca e vorba de metamfetamină. Tânărul a ajuns la spital pentru a i se recolta probe biologice, așa cum este procedura în aceste cazuri. Tânărului i s-a întocmit dosar penal pentru conducere sub influența substanțelor psihoactive si a fost pus să plăteasca si amenda pentru deplasare după ora 23,00, conform legii 50/2020.

Șoferul din aceasta noapte este doar unul din multele cazuri semnalate de polițiștii de la circulație până acum. La controale de rutine au căzut până acum în plasa polițistilor numai în acest an patru soferi, toți în Bistrița.

Lor li se adaugă  individul care a făcut săptămâna trecută falsul apel la 112 cu așa zisa bombă la sediul BCR și a care  blocat pentru două ore centrul Bistriței El a fost în ziua cu pricina inclusiv șofer, după ce a sustras o mașină a unui amic. Din cauza amestecului de droguri cu alcool a ajuns în stare gravă în Spitalul Judetean de Urgență.

Citeste si: http://www.bistritaexpress.ro/2021/02/01/tanar-de-19-ani-prins-drogat-si-baut-la-volan-e-al-2-lea-sofer-drogat-prins-pe-strazile-bistritei-la-final-de-ianuarie/

Nu e de glumit cu drogurile la volan: polițiștii au prins al 3-lea șofer pozitiv după testarea cu Drugtest

Tânăr de 19 ani prins drogat și băut la volan. E al 2-lea șofer drogat prins pe străzile Bistriței la final de ianuarie

 

 

Share.

About Author

Un comentariu

  1. Doamne ce tineri de tot c*catul avem… asa la modul general … ! Cred ca Ceausescu se rasuceste in mormant … cand afla ce-i cu ei…

Lasă un comentariu