Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Trafic blocat în această dimineața la Teaca o jumătate de ora din cauza unui accident cu 5 persoane implicate

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Un accident de circulație între 2 autoturisme, unul condus de un maramureșean, celălalt de un locuitor din Mureș   a blocat în această dimineață pentru circa o jumătate de ora drumul național 15A, în localitatea Teaca.

Mașina condusă  de un șofer de 64 de ani, din Sighetu Marmației, pe direcția Bistrița-Reghin, a intrat în coliziune cu un alt autoturism, condus, din sens opus, de un bărbat de 49 de ani, din Vătava-județul Mureș, informează IPJ.

În urma accidentului, conducătorul auto de 49 de ani și un pasager din același autoturism au fost răniți și transportați la spital. Pentru scoaterea răniților din mașini  a fost nevoie de descarcerare. ”Pasagerul din dreapta fata, în vârstă de aproximativ 56 de ani a fost extras de paramedici și predat echipajului de la SAJ Bistrita – Năsăud. Conducătorul auto, în vârstă de aproximativ 50 de ani a fost extras de echipajul de descarcerare și predat echipajului de terapie intensiva mobila SMURD. Victimele au fost stabilizate și transportate la spital. Prezentau traumatisme toracice, însă erau stabile hemodinamic și respirator” informează ISU. Pasagerii celuilalt autoturism implicat în accident nu prezentau mărci traumatice, așa că au fost doar evaluați de personalul medical și au refuzat transportul la spital.

Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. Polițiștii Serviciului Rutier au întocmit dosar penal și continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzei și împrejurărilor în care a avut loc evenimentul.

.

Share.

About Author

Lasă un comentariu