Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Deputatul USR-PLUS, Lorant Sas a fost ales șeful delegației parlamentare a României la Adunarea Cooperării Economice la Marea Neagră

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Deputatul USR-PLUS de Bistrița Năsăud, Lorant Sas, este începând din această săptămână  șeful Delegației Parlamentului României la Adunarea Parlamentară a Cooperării Economice la Marea Neagră (APCEMN), structură formată din reprezentanții legislativelor a 12 țări membre.

Sas a fost ales prin vot în cadrul delegației române  nou constituită formată din 7 parlamentari, atât deputați cât și senatori: ”Miercuri, prin votul parlamentarilor, am fost desemnat șef al Delegației Parlamentului României la Adunarea Parlamentară a Cooperării Economice la Marea Neagră (APCEMN), structură a 12 țări membre. Este o onoare pentru mine și o imensă responsabilitate, în contextul transformărilor economice și geopolitice din zona Mării Negre, în special cele care privesc exploatarea resurselor off shore” a scria Lorant Sas pe pagina sa de facebook.

România este membru fondator al Adunării Parlamentare a Cooperării Economice la Marea Neagră (APCEMN) înființată  în 1993 .

 

Share.

About Author

Lasă un comentariu