Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Doi bistrițeni au fost trimiși după gratii 30 de zile după ce au încălcat ordinele de protecție și s-au dedat la agresiuni

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Un bistrițean de 27 de ani din cartierul Viișoara a fost trimis de judecători după gratii, în arest preventiv, pentru 30 de zile, după ce a încălcat un ordin de protecție emis de instanță pentru a o proteja pe soția sa și a agresat un bărbat care încerca să o protejeze.

Episodul s-a petrecut în apropierea grădiniței unde  soția sa o ducea pe fiica lor. ”Bărbatul a fost condus la sediul Poliției Municipiului Bistrița în dimineața de vineri după ce ar fi agresat o persoană și s-ar fi apropiat de soția sa, deși îi era interzis prin ordin de protecție, emis de către instanță”. Individul nu  a fost la prima isprava de genul acesta, în condițiile în care i s-a interzis să se apropie de soția sa și avea deja un dosar penal la Parchet pentru o altă agresiune asupra soției. Inițial polițiștii au crezut ca acesta a încălcat si obligativitatea carantinei la domiciliu, stabilită din 16 februarie, revocată însă 2 zile mai târziu după un test negativ PCR.

Bărbatul trimis în arest de judecători, A.N.M. are un istoric bogat în agresiuni. Potrivit portalului instanțelor  în 2018 a fost condamnat într-un dosar de vătămare corporală gravă la 2 ani de închisoare pentru că a agresat alături de un individ doi tineri pe care i-au băgat în spital, unul dintre aceștia fiind atât de traumatizat încât a ajuns în Spitalul din Cluj, iar instanța a reținut în dreptul său cazierul bogat în agresiuni.

Luni instanțele au mai trimis după gratii un agresor pentru violență domestică

Ieri Judecatoria Bistrița a mai trimis 30 de zile în arest preventiv pe un alt individ acuzat că și-a agresat victima de două ori în aceeași zi, la două ore distanță. Victima lui B.D a reclamat agresiunile  duminică, la ora 12,00 prima dată și apoi la ora 14,00. Procurorii au dispus reținere pentru 24 de ore, judecatorii l-au trimis în arest până în 23 martie.

 

Share.

About Author

Lasă un comentariu