Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Un bărbat de 52 de ani este ultima victimă a complicațiilor Covid în Bistrița-Năsăud. Câte victime au fost în ultimele două săptămâni

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +
Complicațiile date de Covid 19 i-au fost fatale unui bărbat de 52 de ani, care a decedat ieri în Spitalul Județean de Urgență Bistrița-Năsăud.
Bărbatul a murit după 11 zile de spitalizare  după ce a dezvoltat o bronhopneumonie cu insuficiență respiratorie severă. În buletinul medical transmis presei se precizează doar că ultima victimă a Covid din Bistrița-Năsăud  și 399-a de la debutul pandemiei avea antecedente renale.
Un alt bărbat de vârstă apropiată, 58 de ani, din Bistriţa-Năsăud, cunoscut cu obezitate, internat în data de 8 februarie pe secţia Boli Infecţioase cu bronhopneumonie, insuficienţă respiratorie acută severă, confirmat pozitiv cu COVID-19 a murit 10 zile mai târziu,  în 18 februarie.
În total 19 oameni au pierdut lupta cu Covid 19 în Bistrița Năsăud în ultimele două săptămâni, dintre care 4 doar în ultimele două zile.
De altfel astăzi, în ziua ultimul raport cu numărul decedaților în Bistrita Nasaud la nivel național s-au înregistrat cele mai multe decese din ultimele 30 de zile: 119. De la mijlocul lunii ianuarie nu s-a mai înregistart un număr atta de mare de decese Covid 19.
Share.

About Author

Lasă un comentariu