Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Mutare de ultimă oră: profesorii se vor imuniza cu vaccinul Pfizer la Policlinică și nu la CCD

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Cu o zi înaintea debutului campaniei de vaccinare extra-platformă pentru angajații din învățământ s-a luat decizia că centrul Pfizer pentru imunizare sa fie unul la Policlinica Bistrița, și nu la Casa Corpului Didactic din strada Sucevei, unde urma sa vaccineze echipe mobile

Prefectul Stelian Dolha a anunțat la BEX TV mutarea centrului de vaccinare pentru personalul din învățământ care are peste 55 de ani la Policlinică: ” era nevoie de doi medici pentru cele două ture, asistenți, registratori, plus condiții speciale” a explicat prefectul cateva din rațiunile pentru care s-a renunțat la amenajarea centrului mobil la CCD. Al doilea centru de vaccinare pentru profesori, pentru cei sub 55 de ani  va fi la SVSU, în strada Dobrogeanu Gherea acolo unde se vor imuniza cei care pot sa se vaccineze cu Astra Zeneca. În curând în judet se vor deschide si centrele de la Năsăud și Prundu Bârgaului. a mai anunțat prefectul.

Share.

About Author

Un comentariu

  1. Gica ( Contra ) în

    Bun… si cei de peste 65 de ani, pe cand (?) , ca io de 3 luni tot acceses programul in care m-am inscris si vesnic sistemul imi arata … ” ciu.ciu ” … ! Merge sistemul asta ori este doar praf in schii… ” prostilor ” ?

Lasă un comentariu