Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

O femeie de 36 de ani s-a servit de cardul furat din casa unei cunoștințe ca la autoservire. Ce a pățit

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Două luni le-a trebuit polițiștilor să o prindă pe cea care a furat  un card bancar dintr-o locuință din comuna Maieru, card pe care l-a folosit apoi pentru a retrage periodic bani.

Reclamația furtului a fost făcută la începutul anului, când la Parchetul de pe lângă Tribunalul Bistrița Năsăud a fost înregistart un dosar penal cu autori necunoscuți, de furt calificat, accesul ilegal la un sistem informatic și efectuare de operațiuni financiare în mod fraudulos.

Cardul ar fi fost furat cu tot cu PIN -ul transcris pe un bilețel chiar din casă și ulterior ar fi fost accesat, în mod repetat până la sustragerea a 5.400 lei.

Polițistii care aveau în vizor o localnică din Anieș, comuna Maieru de 36 de ani,  au descins ieri, 24 februarie cu un mandat de percheziție  la locuința acesteia.  Deși n-au gasit cardul in casa femeii  au gasit în schimb mijloace materiale de probă, respectiv articolele vestimentare și încălțămintea cu care a fost surprinsă pe camerele de supraveghere din zona ATM – urilor de unde a efectuat retragerile neautorizate de numerar,

Femeia de 36 ani din Anieș, față de care totodată a fost luată reținută pentru  24 ore cercetările fiind continuate de către polițiști.

Share.

About Author

Lasă un comentariu