Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Dispensar medical comunal inaugurat odată cu deschiderea centrului de vaccinare anti covid

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Noul dispensar medical din comuna Prundu Bârgăului a fost inaugurat începând de luni, 1 martie odată cu deschiderea Centrului de Vaccinare împotrica Covid 19  de pe Valea Bârgăului.

Primul centru de vaccinare dintr-o comună din Bistrița-Năsăud a fost deschis în această dimineață la ora 8,00 și are programări asigurate până în 21 martie. Personalul vaccinează cu serul Pfizer persoane programate în platformă, adică vârstnici de peste 65 de ani și bolnavi cronici.  Anunțul deschiderii dispensarului odată cu centrul a fost făcut luni dimineața pe pagina de facebook a Primăriei Prundu Bârgăului.

Dispensarul medical  ridicat în centrul comunei are cabinete pentru cei doi medicii de familie din localitate,  dar și pentru medicii specialisti, are camere de tratament, farmacie si un laborator de analize.

Deocamdată dispensarul va fi deservit de un stomatolog, Roxana Muntean, de dermatologul Stefan Pop, care este si directorul Policlinicii si cardiologia, deservită de doctorul  Marius Orzan Laboratorul de analize medicale a fost închiriat de Bioclinica – Optimus, iar farmacia – de compania Richter, spune  primarul Doru Crișan care anunță și că există diponibilitate pentru închiriere de cabinete pentru  pediatrie, neurologie, ORL și oftalmologie: ” Le mulțumesc medicilor care vor veni să ofere consultații și tratamente la Prundu Bârgăului și îi asigur că vor găsi în administrația locală un partener de nădejde. Sper ca și celelalte cabinete să fie închiriate cât mai repede, pentru că oamenii de pe Valea Bârgăului au nevoie de medici specialiști și merită cele mai bune servicii medicale, la ei acasă”  a spus  Doru Crișan.

Dispensarul medical a fost construit cu bani din PNDL (Programul Național de Dezvoltare Locală), valoarea investiției depășind 3,8 milioane de lei.

 

Share.

About Author

Lasă un comentariu