Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Prefectul Stelian Dolha: ”Numirea celor doi colegi subprefecți rotunjește o echipă a coaliției de guvernare și la nivelul județului”

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Noii subprefecți de Bistrița-Năsăud, reprezentantul USR, Lorand Toth  și cel al UDMR, Decsei Attila alături de Stelian Dolha reconfirmat în funcția de prefect au depus astăzi  jurământul într-o ceremonie restrînsă odată cu ceilalți prefecți si subprefecți numiți ieri din întreaga țară. ” Avem astăzi un moment cu multă încărcătura simbolică, pe care îl desfășurăm în condiții speciale de pandemie” a spus prefectul înaintea depunerii jurământului..

Stelian Dolha, care devine odată cu revalidarea în funcție din înalt funcționar public demnitar a vorbit despre încărcatura simbolică a momentului, inclusiv pentru că statul funcției redevine unul  politic : ”Numirea celor doi colegi subprefecți rotunjește o echipă a coaliției de guvernare și la nivelul Instituției Prefectului Bistrița-Năsăud. Cele trei partide: PNL-Alianța USR-PLUS și UDMR și-au asumat împreună guvernarea, așa că este cât se poate de firesc, chiar necesar să facă echipă și să-și asume guvernarea în Bistrița-Năsăud. Îi salut pe cei doi subprefecți: Decsei Atilla are experiență în mediul public si administrație, Toth Lorand are, pe de altă parte, experiență în mediul privat și la nivelul unor companii, așa că vine cu elanul și perspectiva muncii în zone concurențiale, binevenită în zona decizională a statului. Sunt convins că o să facem o bună echipă aici la Instituția Prefectului, în interesul județului nostru” a spus prefectul .

Dolha i-a mulțumit și fostului său subprefect Eugen Curteanu, prezent la ceremonie, cel care a fost eliberat din funcție ieri, pentru a fi numiți subprefecții conform algoritmului politic din coaliție: ”Am avut o colaborare extrem de bună, expertiza sa de jurist a fost foarte importantă in aceasta instituție și sper să mai avem ocazii să colaborăm și de aici înainte”

”Momentul de astăzi are o încărcătură specială, nu doar pentru că avem echipă nouă de conducere cu doi subprefecți care întregesc echipa unei coaliții de guvernare, dar este un moment special și pentru că aceste funcții de conducere și reprezentare redevin unele de demnitate publică.” a mai spus prefectul Dolha.

Noul subprefect de la USR, Lorand Toth a spus  că își doreste să performeze si in administarție asa cum a performat în mediul privat: ” În primul rând, îmi doresc să performez şi aici aşa cum am performat în mediul privat. Primul lucru care trebuie implementat în judeţ este programul de guvernare PNL – USR PLUS – UDMR. În al doilea rând, trecem printr-o perioadă dificilă şi trebuie să ne axăm pe combaterea pandemiei. Este un eveniment măgulitor. Este prima dată când depun jurământul pentru Instituţia Prefectului, pentru Guvern. Sper să fim o echipă unită”

 

 

Sper din tot sufletul şi sunt convins că mă voi implica în tot ceea ce înseamnă atribuţii la nivel de subprefect. Sunt convins că cele trei partide care sunt la guvernare vor face lucruri minunate în acest judeţ. Aceasta este şi datoria noastră, de a implementa programul de guvernare, atât la nivel local, judeţean, cât şi naţional. Campania electorală s-a terminat şi sunt convins că tot ce vom face de acum încolo, mai ales pe plan de dezvoltare, de implicare, nu trebuie să aibă culoare politică. Trebuie să fim o echipă. Cred că vom face o echipă bună care va pune cetăţeanul pe primul loc. Având în vedere şi contextul pandemiei, trebuie să fim uniţi, alături de oameni şi să avem grijă unii de ceilalţi”, 

 

 

 

Share.

About Author

Lasă un comentariu