Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Bistrițenii netransportabili vor fi vaccinați în acest weekend de echipe mobile

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Echipele mobile de vaccinare vor începe de sâmbătă, 6 martie imunizarea  persoanelor nedeplasabile din municipiu Bistrița, a anunțat astăzi Instituția Prefectului.

Vaccinarea va fi făcută de echipe mobile care se vor deplasa la domiciliul bistrițenilor netransportabili în baza unei planificari făcute după liste transmise de medici de familie și direcția de protecție socială a municipalității

Deocamdată în această primă etapă vor fi imunizate cu serul Pfizer 153 de persoane care și-au exprimat acordul,  dintre care 12 fac parte din categoria persoanelor fără adăpost.

Noi centre de vaccinare programate pentru deschidere după15 martie

Autoritățile județene anunță că după data de 15 martie ar putea fi deschise alte trei noi centre de vaccinare, destinate tot pentru a 2-a etapă, în care ar urma să se facă imunizări cu serul Moderna.   Este vorba de noile centre de la Teaca, Maieru și un nou flux la centrul deschis în incinta Spitalului Orășenesc Beclean. Aici ar urma sa se deschida un al doilea flux de vaccinare, pe lângă cel actual care adinistrează serul Astra Zeneca, recomandat pentru populația până la 55 de ani.

Deschiderea noilor centre depinde însă de momentul în care vor ajunge noile seruri Moderna în țară, platforma de programare a vaccinării urmând să poziționeze aceste noi centre pentru planificare cu câteva zile înainte de demararea propriuzisa a vaccinarii

Share.

About Author

Un comentariu

  1. Gica Contra în

    Oare sa ma declar si io ” netransortabil ” … ca poate macar asa daca reusesc sa ma planific pe platforma asta in care sunt inscris de 3 luni de zile si nicicum nu reusesc sa ma planific la vaccinare , ca vesnic imi arata … ” ciu.ciu “… !

Lasă un comentariu