Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Rebrișoreanca A.V. Cârcu și-a petrecut noaptea în arestul Poliției după confirmarea mandatului de arest pentru proxenetism

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

La câteva ore după ce judecătorii de la Judecatoria Turda au trimis-o  pentru 30 de zile în arest preventiv pe rebrișoreanca de 38 de ani acuzată de proxenetism în Tenerife alături de alți trei complici, poliția din Bistrița-Năsăud a anunțat că o au în custodie.

În această seară, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale- Compartimentul Urmăriri au pus în aplicare un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile, emis în cursul acestei zile, de către Judecătoria Turda. Mandatul a fost emis pe numele unei femei de 38 de ani, din Rebrișoara, într-un dosar penal în care sunt efectuate cercetări  pentru comiterea infracțiunii de proxenetism. Femeia se află în custodia polițiștilor și va fi dusă în arestul Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud” a transmis  IPJ vineri în jurul orelor 21,00 prin purtătorul de cuvânt .

Înainte de a ajunge în custodia Poliției, Viorica Ancuța Carcu, un personaj care s-a remarcat de-a lungul timpului prin nenumăratele scandaluri publice, de notorietate fiind circul mediatic  din 2013 cu Corneliu Vadim Tudor, cu care a ajuns să se păruiasca în emisiuni tv, a făcut un ultim live pe pagina ei de facebook. Filmată într-o mașină în mișcare Cârcu susține ca se duce sa-și îmbrătiseze copilul înainte sa se predea, că este nevinovată și că facebook i-a interzis sa mai facă postări până în duminică, 7 martie.

Judecatoria din Turda a dispus vineri, 5 martie în dosarul în care este implicată rebrișoreanca, 682/328/2021” arestarea preventivă a inculpatei C. V.-A., cercetată cu privire la săvârşirea infractiunii de proxenetism, faptă prev. de art. 213 alin.1 din C.pen., rap la art. 213 alin. 4 din C.pen., cu aplic. art.35 alin.1 din Codul penal, pentru o perioadă de 30 de zile începând cu data punerii în executare a mandatului de arestare preventivă. În temeiul art. 272, art. 275 alin. 6 Cod procedură penală onorariile apărătorilor din oficiu se suportă din fondul special al Ministerului Justiţiei” . 

Potrivit rechizitoriului procurorilor citat de Adevarul, Ancuța Viorica Cârcu ar fi făcut parte dintr-o reţea mai vastă de proxeneți care acționa în Spania . „Proxeneţii din reţea duceau fetele în Tenerife şi Madrid pentru a le plasa pe stradă. În momentul în care prostituatele aveau clienţi erau obligate să raporteze tot: locaţie, sume încasate, cu cine merg” scrie Adevarul. Rebrișoreanca a susținut încă din februarie 2021  când dosarul a devenit public după o amplă percheziție, că este nevinovată.

Share.

Lasă un comentariu