Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Scandalul dintre deputatul Suciu și primarul Ogâgău ar fi avut si sâmbătă o rundă, într-un restaurant din Bistrița. Ce spun cei doi

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Vechiul scandal dintre primarul din Sângeorz Băi, Traian Ogâgau si contracandidatul acestuia la ultimele două ture de alegeri locale, deputatul PSD Daniel Suciu a escaladat din nou, de data asta cu ”vorbe de duh” în localuri publice.

Incidentele s-au petrecut vineri, potrivit declarațiilor făcute de fostul ministru al Dezvoltarii, dar ar fi avut o replică petrecută inclusiv sâmbătă. Suciu a susținut vineri seara la o televiziune online că   Ogâgau s-ar fi manifestat violent, că l-ar fi provocat si ar fi împins masa la care acesta se afla într-un restaurant din Sângeorz Băi, dar și că  ar fi spart pahare. În replică Ogâgău spune că nu l-a înjurat, ci doar a folosit un limbaj neortodox pentru a-i atrage atenția să lase comunitatea sa în pace și  că Suciu manipulează și minte atunci când vorbeste de alte manifestari.

Suciu: ” Și așa a dat Necuratul să ne vedem și ieri și azi”

Suciu care susține ca a făcut plângere penală a relatat sâmbătă la Antena 3 cum s-a întâmplat episodul cu repetiție : ” zece minute a continuat potopul de injurii până a venit la masă la mine. Si la masa ati vazut ce s-a intamplat ….Cred ca imaginile spun de la sine. Cred ca instituțiile statului trebuie sa-si dea cu parerea (!).. Eu cu dl primar nu ne-am mai intersectat de la alegeri. Și asa a dat Necuratul sa ne vedem și aseară si azi (nr.sambata) ..Azi am oprit la un local din Bistrita sa-mi iau o cafea la pachet si surpriză,  la o masa cu mai mulți politicieni de vaza la nivel național era si dl  primar care a  venit din nou la mine Cu decibeli mai redusi a continuat si de data asta cu acelasi potop de înjuraturi” a povestit Daniel Suciu pentru Antena 3 cele două episoade.

Ogâgău: El nu se adaptează la ideea că l-am bătut de două ori în alegeri”

Traian Ogâgău a relatat pentru Antena 3 varianta sa, spunând si că i-a vorbit acestuia neortodox, insa ca povestea a degenerat  în presa judeteana atunci când s-a vorbit de agresiuni fizice:  ” Eu cu domnul, cu acest individ, nu ne-am mai întâlnit de la alegerile locale. Și am tinut neaparat să-i transmit să lase Sangeorz Bai in pace, sa nu ne mai saboteze așa cum o tot face,  poate că i-am transmis pe un ton, poate nu tocmai ortodox, dar ce a făcut acest individ si PSD -ul cu orasul nostru, noi nu mai suportam și am vrut sa-i transmitem  că eu si comunitatea noastra nu-l mai acceptam. I-am transmis sa nu mai facă ce a facut. Si sa nu mai saboteze, așa cum a făcut-o când era ministru și în alte dăți. Să ne lase în pace”

Întrebat daca l-a înjurat pe Suciu, primarul a răspuns: ”Nu pot să spui că e înjurătură, si nici intr-un caz nicidecum cum a degenerat în presa noastră județeană de aici ca i-am dat cu masa în cap , că am spart pahare..Nu l-am amenințat dar nu am vorbit pe un ton poate nu tocmai ortodox, am profitat de posibilitatea de a-l vedea să-i transmit ce am de spus, ca sa nu mai spunem de anumite limite pe care le-a trecut in trecut, ceea ce in politica nu se face. Să ne dea pace , să nu ne mai saboteze așa cum a făcut. Să ne lase in pace. Si el nu se adaptează la ideea ca l-am bătut de două ori acolo in Sângeorz, cum l-au pus in functie la centru eu nu stiu. Daniel Suciu e un maestru in a manipula masele. I-am cerut sa ne lase în pace si sa ne uite pur si simplu.” a mai spus Ogăgău.

Foto: captura imagini de pe camera localului din Sangeorz-Bai

 

 

 

Share.

About Author

Lasă un comentariu