Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Tânăra lovită cu brutalitate pe stradă în Telciu ieșise tocmai din sediul poliției împreună cu soțul agresor (VIDEO)

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Florentina Timoce, tânăra de 21 de ani din Telciu bătută cu bestialitate în plină stradă de soțul cu care este în divorț,  tocmai  ieșise din sediul poliției comunale când a fost luată la pumni de individ.

Episodul bătăii în stradă, care a stârnit indignare pe rețelele de socializare s-a consumat după ce Florentina Timoce și soțul ei s-au aflat în incinta postului comunal de poliție, unde  fiecare a fost chemat să dea declarații referitoare la  incidente casnice anterioare. Culmea, soțul bătăuș, C. Timoce semnase în fața polițiștilor o declarație în care-și asuma că nu se mai apropie de soția sa și nici nu-i mai dă telefoane de amenințare. Promisiunea n-a ținut nici 5 minute. Florentina a relatat ziariștilor că bărbatul a hărțuit-o imediat după ce a părăsit postul de poliție și că a urmărit-o dintr-un magazin în altul cerându-i să se întoarcă a domiciliul comun și încercând să afle unde locuiește în prezent. Disperată că nu poate scăpa de urmărire  tânără a sunat la poliția comunală, însă la telefon nu a răspuns nimeni. Încercând să scape si-a chemat un taxi, în care n-a mai apucat însă să urce. Despre ce-a urmat, adică bătaia sora cu moartea, nu-și mai aduce aminte în detaliu. Își amintește doar că a căzut la pământ sub ploaia de lovituri și apoi că a ajuns la spital.

Despre viața cu soțul abuzator cu 12 mai mare, cu care are deja la 21 de ani doi copii, Florentina nu vorbește. Spune doar că a bătut-o și altădată și că a amenințat-o aproape zilnic în cele trei luni cât a fost plecată la muncă în Germania. Așa că, hotărâtă să scape,  a anunțat poliția din țară că e amenințată și a intentat divorț. Nu a ajutat-o prea mult, însă. Acum va trebui să poarte o vreme guler medicinal și să suporte dureri mari de cap după loviturile cu picioarele în zona capului administrate de tatăl copiilor.

Cu toată bătaia soră cu moartea e optimistă și crede că va încheia un capitol atât de dramatic si că va putea în sfârșit sa-si crească micuții în liniște. Pentru că liniștea e tot ce-și dorește acum.

Soțul abuzator care a bătut-o cu violență e deocamdată în arest preventiv până în 14 aprilie, după ce un judecator din Năsăud a confirmat marți mandatul de arest cerut de procurori.

Urmăriți relatarea Florentinei, într-un interviu realizat de corespondenți ai televiziunilor naționale.

UPDATE: O tânără de 20 de ani din Telciu a fost bătută cu sălbăticie în plină stradă de soțul cu 12 ani mai mare(VIDEO)

Share.

About Author

Lasă un comentariu