Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Polițistii din Telciu si șefii lor pusi sub lupă de corpul de control al Ministrului de Interne după bătaia cumplită încasata de o tânără care depusese plângeri împotriva soțului

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ministrul de Interne, Lucian Bode, a anunţat astăzi  că trimite Corpul de control la Inspectoratul de Poliție Bistriţa-Năsăud pentru a cerceta modul în care polițișii și-au făcut datoria în cazul tinerei din Telciu care a fost bătură în stradă de soţul ei împotriva căruia a depus mai multe plângeri anterioare.

 ”Se întâmplă la 3 săptămâni de la Oneşti”, a afirmat ministrul, precizând că după tragedia din Bacău, acolo unde doi muncitori sechestrați de un bărbat au sfârșit prin a fi uciși sub ochii polițiștilor,  a cerut o analiză a tuturor sesizărilor şi petiţiilor care reclamau posibile fapte de violenţă.

”Dacă după această tragedie nu analizăm, cu maximă atenţie, toate disfuncţionalităţile din sistem înseamnă că nu am învăţat nimic. Eu cred că am învăţat din această nenorocire, o să vedeţi în perioada următoare măsuri. Am luat deja decizia de a face o analiză pe toate petiţiile”, a declarat luni Lucian Bode

Ministrul și-a arătat nemulțumirea că poliția din Bistrița-Năsăud nu ar fi luat măsuri deși tânăra depusese înainte petiții : ”Se întâmplă la 3 săptămâni de la Oneşti, unde doamna respectivă depusese petiţii. Poliţia nu a luat, din păcate, nicio măsură. La Bistriţa am decis să trimit Corpul de control”, a mai anuţat Bode, apreciind că ”este inadmisibil...au tratat acele sesizări cum le-au tratat şi efectul l-am văzut”, a mai declarat ministrul  Bode.

În cazul din Telciu, tânăra de 20 de ani, mamă a doi copii a ieșit din sediul local de poliție, unde a dat declarații separat de soțul de care e în divorț. Ea a fost acostată și urmărită de soț imediat după ce  a iesit din sediul poliției și a relatat ulterior într-un interviu ca a sunat la poliția comunală, atunci cand a realizat ca e urmărită de soțul violent, însă la telefon nu a răspuns nimeni:

 

UPDATE: O tânără de 20 de ani din Telciu a fost bătută cu sălbăticie în plină stradă de soțul cu 12 ani mai mare(VIDEO)

Share.

About Author

Un comentariu

  1. Gica Contra în

    D-apoi, nici nu ricepem noi, cum de a ajuns ” sef de post la Telciu ” ( acasa la nevasta-sa… un angajat al jandarmilor, fara scoala militara … si care si-a facut studiile doar ” la pune x-ul “… ) Ne miram cum de nu a fost facut si ofiter… ca dupa regulile cele ” noi ” din aceste institutii de forta publica, s-au angajat tot felul de pile, cunostinte si relatii… cu studiile facute la 50 de ani… la facultati pe bani, unde efectiv se vand diplome fara acoperire profesionala si de unde ies ” incapabili functionali ” !
    Nu credem noi ca sefii nemijlociti ( adica imediat urmatori ierarhic acestui post de politie rurala ) , poarta vina acestui lucru… ci al celor de sus… ( judetean si national) care ordona si aproba asa ceva…

Lasă un comentariu