Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Protestele anti-restricții continuă și mâine. Vezi câte zile au autorizație organizatorii

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Mitingul de la Bistrița, anti-restricții a ținut trei ore de la 17,00 la 20,00 , cât au avut organizatorii autorizare de miting.

Spre deosebire de alte orase,  cei care au inițiat mitingul de la Bistrița reprezentanți ai salilor de fitness și din industria Ho-re-ca au solicitat si obținut autorizație pentru protest de la primăria Bistrița. E vorba de trei zile , adică de luni până miercuri, cât e valabilitatea autorizației primite.

Celor nemulțumiți de noile măsuri, cele cu închiderea salilor de fitness, respectiv închiderea teraselor dupa ora 18,00 în weekend li s-au adaugat grupuri eterogene, în principali tineri, unii puțin, renunțînd la mască  fara mască. Ei au fost si cei luați în colimator de jandarmi care au aplicat 10 sancțiuni pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală. Daca 9 au scapat doar cu avertismente, un protestata a plecat cu procesul verbal de 500 de lei amenda în buzunar.

Două delegații ale protestarilor s-au întâlnit cu prefectul Stelian Dolha  E vorba de cei din industria Ho-Re-CA, respectiv reprezentanții sălilor de sport.

Share.

About Author

Lasă un comentariu