Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Poliția l-a reținut pe tânărul din Domnești care organiza lupte de câini . Imaginile au apărut pe rețelele de socializare

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Polițiștii l-au reținut sâmbătă pe tânărul de 17 de ani din Domnești care organiza lupte de câini în care își implica cei doi câini rasa Pittbul pe care-i avea în proprietate. Polițiștii   au făcut mai multe percheziții la domiciliul acestuia înainte de reținere  iar câinii individului, se pare  au ajuns într-un adăpost pentru animale.

Polițistii susțin că s-au autosesizat după  apariția in mediul online a unor  înregistrări și au deschis dosar penal: ”la nivelul Biroul pentru Protecția Animalelor Bistrița-Năsăud, a fost înregistrat un dosar penal cu privire la săvârșirea infracțiunii prev și ped de art 14 din OUG 55/2002, fiind totodată emis ordin de plasare in adăpost.

In cadrul dosarului penal constituit la data de 1 Aprilie a.c., la Biroul pentru Protectia Animalelor Bistrița-Năsăud, ieri au fost puse in aplicare 5 mandate de percheziție domiciliară începând cu ora 18:00.
Urmare a acțiunilor au fost ridicati și plasați in adăpost doi câini din rasa PittBull și dispusă prin ordonanța măsura reținerii pentru 24 de ore fata de o persoană bănuită de comiterea faptelor, cel care apare in filmările online.
Cercetările se efectuează sub îndrumarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Bistrița” transmit polițiștii .

Filmările cu lupte între câini au fost distribuite pe un profil de facebook ” Protectia Animalelor” după ce au fost preluate de pe Tik-Tok de pe profilul tânărului cu pricina, cu solicitarea expresa de a fi sesizată poliția .

 

Share.

Lasă un comentariu