Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

În căutarea hoților de energie electrică, polițiștii au descins în Pinticu Tecii cu mandate de percheziții. Au plecat cu televizoarele, frigiderele si calculatoarele celor prinși

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Echipele mixte formate din polițiști și jandarmi însoțite de angajați de la Electrica Distribuție au descins ieri într-o localitate în care înțeparea ilegală la rețeaua de electricitate e la ordinea zilei: în Pinticu Tecii.

Înarmați cu  12 ordine de percheziție domiciliare ei au intrat în locuințele unor localnici  suspectați  de furt și racordarea fără drept la rețeaua stradală de energie electrică:  .”Perchezițiile au fost desfășurate în cadrul unui dosar penal în care se efectuează cercetări pentru comiterea infracțiunilor de executarea sau folosirea de instalații clandestine în scopul racordării directe fără drept la rețeaua stradală de energie electrică și furt.” a transmis IPJ  Bistrița-Năsăud.

Și cu dosar penal și cu televizorul luat

Cei prinși că erau racordați ilegal la electricitate de oamenii legii  au rămas fără aparatele electrocasnice în funcțiune la ora descinderii. E vorba de televizoare, frigidere și calculatoare în valoare totală de aproximativ 15.000 de lei. În plasa polițiștilor au căzut și alții care nu fuseseră vizați de ordinul de percheziție, dar care au fost prinși în timpul acțiunii că erau racordați ilegal. : ” în cadrul activităților desfășurate,  au fost constatate alte 5 infracțiuni flagrante, similare celor care fac obiectul dosarului penal aflat în instrumentarea polițiștilor de la Secția 1” anunță Poliția.

Cercetările continuă de către polițiștii Secției 1 Poliție Rurală  Bistrița în cadrul dosarului penal întocmit.

Tot în această lună o altă acțiune a jandarmilor si polițiștilor, de data asta la Blocurile sociale din Viișoara a dus la prinderea altor hoți de energie electrică:

Electrica-Distribuție acțiune de prins hoți de curent cu jandarmii la blocurile sociale din Viișoara

 

Share.

About Author

Lasă un comentariu