Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Ordinele de protecție împotriva soților violenți au ajuns la ordinea zilei

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Aproape că nu e zi în care polițiștii să nu intervină în sprijinul unor femei agresate de partenerii lor. Numai în Bistrița ieri polițiștii au intervenit pentru a calma spiritele în două familii, după ce două femei au reclamat agresiuni.

O intervenție a avut loc chiar de dimineață, la sesizarea unei bistrițence care a reclamat că e  agresată de soț. Polițiștii de la Biroului de Ordine Publică au intervenit pentru aplanarea conflictul izbucnit între o femeie de 48 de ani și soțul acesteia de 50 de ani. În urma intervenției bărbatul s-a ales cu ordin de protecție provizoriu iar poliția s-a angajat sa monitorizeze situația conflictuală.

În seara zilei de luni o bistrițeancă de 38 de ani a cerut sprijinul polițiștilor după ce a fost agresata fizic de soț.  La fața locului i-au fost acordate îngrijiri medicale de un echipaj al ambulanței și ”În urma evaluării riscului, polițiștii au constatat faptul că sunt întrunite condiţiile emiterii unui ordin de protecţie provizoriu, împotriva bărbatului în vârstă de 48 de ani, din Bistrița ” transmite IPJ . Bărbatului i s-au întocmit acte pentru un dosar penal.

Share.

About Author

Lasă un comentariu