Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Invitație inedită a unui consilier local bistrițean de la USR: ”haideți la o cafeluță și un vaccin”

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Un tânăr consilier local de la USR, Nicolae Pavelean a lansat o invitație inedită pe facebook. El vrea să scoată câți mai mulți tineri din casă pentru campania de vaccinare drive-trugh organizată de Preefctură în colaborare cu municipalitatea, în weekend la mall.

Așa că le-a propus program de weekend amicilor de facebook : o iesire la cafea nu înainte de o trecere pe la fluxul de vaccinare de la mall, de la Retail Park, în apropiere de KFC si apoi o ieșire în verde la campania de curățenie.  ”Ce ziceți fetelor, vă scot sâmbătă dimineața la un vaccin și o cafeluță la mall?” ascris consilierul local pe pagina sa de socializare.

Sâmbătă și Duminică, 8-9 mai, va avea loc prima campanie de vaccinare de tip drive-through din Bistrița. În parcarea B1 Retail Park din municipiul Bistrița vor fi disponibile 3 fluxuri de vaccinare cu serul Pfizer, așa că dacă doriți să vă imunizați în această campanie puteți avea acces cu mașina și vă puteți prezenta doar cu actul de identitate și chestionarul de triaj care poate fi completat anterior prezentării la vaccinare. Documentul poate fi accesat pe site-ul: https://bn.prefectura.mai.gov.ro/…/chestionar_triaj…” le da detaliile Nicolae Pavelean. Cele trei fluxuri de vaccin de la mall  folosesc serul Pfizer iar programul este sâmbătă și duminică între orele 8,00-20,00.

Ecologizare după cafea și vaccinare

Consilierul USR precizează că nu e nevoie de  programare pentru vaccinare : ”După imunizare putem servi o cafeluță la o terasă, pentru că restaurantele și terasele sunt deschise, semn că ne revenim încet la normal. Pe urmă vă invit și la o acțiune de ecologizare la Ghinda, alături de tinerii voluntari de la Oameni pentru oameni.”

 

 

Share.

About Author

Un comentariu

  1. Într-o altă postare în care se declară dezamăgit că nu s-a născut femeie, spune că toate femeile din Bistrița sunt BAGABOANTE. Pe care o luăm de bună?

Lasă un comentariu