Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Intervenție cu elicopterul pentru un bărbat care s-a ars în timp ce prepara țuica la cazan

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Un bărbat din Șanț s-a ales cu arsuri serioase marți după amiaza în timp ce fierbea țuică la un cazan la o stana din  Valea Măriilor,  pe muntele Suhard

Intervenția a fost extrem de complicată, în condițiile în care stână se afla pe munte la 20 de kilometri de sat. Primii au ajuns la victimă  echipajul de prim ajutor SMURD de la Garda de Intervenție Sângeorz-Băi și SVSU Sant.

Echipajele care au ajuns la victimă au constatat că aceasta avea  arsuri pe cca. 25 % din suprafața corporala, așa că în timp ce-i acordau primele măsuri de ajutor au chemat elicopterul SMURD de la Baza aeriana Jibou. Potrivit ISU BN echipele de  intervenție au lucrat ca la carte :” Mobilizarea exemplară,  rapida a colegilor din SVSU Sant a facilitat desfășurarea intervenției in condiții optime pentru a asigura primul ajutor victimei”.

Victima in vârstă de aproximativ 41 de ani a fost preluata de elicopterul SMURD și transportată la o clinica de specialitate din municipiul Târgu Mureș, a precizat ISU. Bărbatul avea  arsuri de gradul I și II.

Share.

Lasă un comentariu