Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Premiile campaniei antidrog lansată de Prefectura BN ”Tineri pentru Tineri” ajung în toată țara. Mesaj video de la judecătorul Cristi Danileț

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Campania antidrog ”Tineri pentru Tineri” lansată de prefectul de Bistrița-Năsăud, Stelian Dolha înaintea pandemiei a avut astăzi ceremonia de anunțare și premiere a câștigătorilor, tineri din întreaga țară. Conceptul campaniei-concurs întrerupte luni bune  a presupus realizarea unor afise, materiale si pliante-concept realizate de tineri care să aibă impact direct asupra potențialilor consumatori de aceeași vârstă.

În campanie au  fost implicate instituții cu atribuții în domeniu dar și mari companii din Bistrița precum Teraplast, Rombat, RCB sau Transmixt, a companiei de publicitate Transilvania Print, a căror manageri au făcut parte inclusiv din echipa de jurizare.

Marele premiu de 3000 de lei a fost obținut de o studentă de 21 de ani din București, Georgiana-Liana HEREA, urmată  pe locul al 2-lea (premiul de 2000 de lei )de un student la comunicare din Caransebeș ,  Octavian Vasile DIACONU (Caransebeș) și de o bistrițeancă, Alina-Roxana PINTICAN pe locul 3. Pentru că aveau examene în ziua premierii cei doi studenți de pe locurile 1 si 2 au transmis mesaje video în care și-au explicat conceptele campaniilor suport.

Foto lucrările cîștigătoare:

Judecătorul clujean Cristi Danileț, unul dintre promotorii educației juridice în rândul tinerilor și unul dintre cei mai activi combatanți pe frontul drogurilor în rândul tinerilor a transmis un mesaj video participanților în care i-a felicitat pe organizatori și a vorbit despre consecințele legale ale consumului de substanțe interzise și despre modul în care acestea ajung să distrugă viețile tinerilor :

Prefectul Stelian Dolha  le-a mulțumit celor prezenți pentru implicare și suport:“Le mulțumesc tuturor celor care au sprijinit acest concurs și tuturor participanților! Mă bucur mai ales pentru că toți cei care ni s-au alăturat cu inima deschisă au demonstrat prin implicarea lor că sunt conștienți de cât de important este fiecare gest pentru a contribui în rezolvarea acestei probleme sociale reprezentată de consumul de droguri. Fiecare aport adus prevenției consumului de droguri poate contribui la salvarea unei vieți din pragul dependenței. Activitățile noastre antidrog vor continua!“.

Citește și:

Prefectul Stelian Dolha schimbă abordarea în campania antidrog : ”avem o mare problemă, pe care până acum am ascuns-o”

Share.

About Author

Lasă un comentariu