Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Prins în miezul nopții pe drum de țară cu alcoolemie uriașă la volan.

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Un șofer din Tureac, băut bine, s-a urcat la volan miercuri după ora 12,00 noaptea, ferm convins că n-are cine să-l oprească până acasă, mai ales pe vreme cu averse de ploaie șoi descărcări electrice.

S-a înșelat însă, pentru că un filtru de poliție l-a oprit în mijlocul drumului. Mirosea atât de tare a alcool încât polițiștii n-au mai fost surprinși de cât de mult indica etilotestul : peste 2.08 mg/L alcool pur în aerul expirat

Bărbatul de 35 de ani a fost transportat la spital pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. ”Cercetările sunt continuate de către polițiștii Serviciului Rutier în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe, urmând documentarea faptei” transmite IPJ.

Alt drum de tară, alt sofer baut. In plus n-avea nici permis de conducere

U n filtru de poliție amplasat în Șieu a prins azi noapte un alt tânăr șofer, unul de 25 de ani cu urme de alcool în organism. Dacă alcoolemia nu indica mai mult de o bere, cu un 0,06 mg/L alcool pur în aerul expirat, marea problemă a tânărului era în schimb lipsa carnetului de conducere . Șoferul de 25 de ani nu deținea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

”Cercetările sunt continuate de către polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Bistrița, fiind întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, urmând documentarea faptei” informează IPJ.

 

Share.

About Author

Lasă un comentariu