Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Grăbiți-vă, campania gratuită de colectare a deșeurilor voluminoase continuă și în acest weekend! După încheiere veti plăti tona cu 154 lei

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Campania de colectare a deșeurilor voluminoase organizată gratuit de Supercom și ADI Deșeuri este în plină desfășurare în acest weekend.

Campania este gratuită, colectarea si depozitarea fiind accesibilă în cele patru orașe din județ  și cartiere. În Bistrița mai puteți scăpa vineri și sâmbătă de mobila de care nu mai aveți nevoie dar și de alte bunuri voluminoase în următoarele amplasamente:

Vineri – Sâmbătă, 2-3 iulie, Bistrita

Străzile: B-dul Republicii – Piața Petru Rareș – 1 Decembrie  – Calea Moldovei – Lucian Blaga – Simion Mândrescu  – Subcetate – Busuiocului – Tărpiului – Dimitrie Cantemir – Eroilor – Ioan Slavici – Crinilor – Piața Petru Rareș – B-dul Republicii.

Pentru localitățile componente ale municipiului Bistrița, programul de colectare a deșeurilor voluminoase va fi următorul: Vineri, 2 iulie se preiau obiectele din Sigmir; iar sâmbătă, 3 iulie mașinile Supercom vor colecta deseurile voluminoase din cartierul Unirea.

În Năsăud și Sângeorz-Băi, deșeurile voluminoase se vor colecta inclusiv vineri 2 iulie.

În Beclean și localitățile aparținătoare, programul de colectare a deșeurilor voluminoase va fi cuprins între 28 iunie – 2 iulie.

”Oamenii au răspuns pozitiv la campania de colectare GRATUITĂ a deșeurilor voluminoase organizată de A.D.I. Deșeuri Bistrița-Năsăud și S.C. Supercom SA. Invităm pe toți cetățenii din Bistrița, Năsăud, Beclean și Sângeorz-Băi să depoziteze la platformele de colectare din zonele de blocuri sau în fața casei lor bunurile de folosință îndelungată care nu le mai doresc – fotolii, canapele, covoare, saltele, mobilier etc pentru ca operatorul de salubritate să le poată ridica în intervalul 01 – 03 iulie.

Subliniez faptul că, în afara acestor campanii de colectare GRATUITĂ, costul de colectare al deșeurilor voluminoase este de 154 lei / mc” transmite directorul ADI Deșeuri, Cristian Nicolae.

 

Share.

About Author

Lasă un comentariu