Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Un dumitrean nervos a ajuns după gratii pentru ultraj. S-a încăierat cu patrula care l-a oprit în trafic

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Reacția de nervozitate după o oprire în trafic în care a fost pus să sufle în etilotest l-a costat libertatea pe un localnic din Dumnitra. Bărbatul de 40 de ani, profesor la o scoală, potrivit surselor Bistrița Express, a fost oprit în noaptea de 7 spre 8 iulie de un echipaj în trafic,  în zona localității Satu Nou.

Potrivit unui comunicat IPJ șoferul oprit în trafic a fost legitimat și testat cu aparatul etilotest, care a indicat valoarea de 0,35 mg/l alcool pur în aerul expirat. Polițiștii susțin că lucrurile ar fi degenerat în momentul în care omului i s-a spus că urmează să i se suspende dreptul de a conduce: ” (Bărbatul )a  devenit recalcitrant și a părăsit autoturismul. A fost urmărit și oprit de oamenii legii în apropierea locuinței, unde, inițial, a fost de acord să fie condus la sediul Poliției însă, în scurt timp, a devenit din nou agresiv. A fost imobilizat pentru a fi condus la sediul Poliției, iar pe parcursul intervenției, jandarmul a suferit leziuni care necesită 1-2 zile de îngrijiri medicale pentru vindecare.” precizează comunicatul de presă.

Soferul nervos a fost acuzat de ultraj sub forma amenințării și exercitării de acte de violență, iar procurorul în fața căruia a ajuns a dispus  reținerea pentru 24 de ore. Judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Bistrița în fața căruia dumitreanul a ajuns după noaptea petrecută în arest a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile. Măsura arestării nu este însă definitivă, Tribunalul urmând să decidă dacă îi acceptă sau nu contestația.

http://portal.just.ro/190/SitePages/Dosar.aspx?id_dosar=19000000000194073&id_inst=190

 

 

Share.

About Author

Lasă un comentariu