Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Vaccinarea în caravane a trecut în weekend și pe la Băile Figa. Câți s-au lăsat convinși să alterneze baia cu vaccinul

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Caravana vaccinării a instalat duminică un stand în interiorul Băilor Figa, în încercarea autorităților  de a-i convinge pe cei care se relaxează să-ți rezerve câteva minute și pentru vaccin.

A fost folosit serul Johnson&Johnson, cel care se aplică într-o singură doză. Printre turiști s-au găsit și doritori de imunizare la ștrand: e vorba de 13 persoane, potrivit informațiilor oferite de Instituția Prefectului.

Caravana a ajuns și la Șanț, comună care în care  fostul primar a murit după o luptă crâncenă cu Covid 19. Aici trecerea caravanei a fost ceva mai productivă duminică: 32 de persoane au fost vaccinate cu serul Johnson&Johnson și una cu Pfizer. La Nușeni în schimb, tot duminică au fost vaccinați doar 3 locuitori    cu serul Pfizer și doi cu serul Johnson & Johnson.

Și tot duminică la  Miceștii de Câmpie 7 persoane au fost vaccinate cu serul Pfizer și alte 10 persoane cu serul Johnson & Johnson, cel pentru care se aplică o singură doză. Și tot duminică la  Josenii Bârgăului au fost vaccinați  10 persoanecu serul Johnson & Johnson iar la  Drive-thru B1 Retail Park au ajuns  30 persoane care s-au vaccinat cu serul Pfizer.

În total duminică s-au vaccinat în județ cu totul doar 110 persoane, într-un moment în care toate avertismentele autorităților de sanatate publică din lume avertizeaza că  tulpina Delta a virusului, extrem de contagioasa va genera, inclusiv în România un al 4-lea val.

 

Share.

About Author

Lasă un comentariu