Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

METEO: Canicula se îmblânzește luni. Cum evoluează vremea în cursul zilei

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Astăzi nu vom mai avea parte de canicula obișnuită, iar temperaturile nu mai trec de 30 de grade. Spre seară vremea nu iese din tipar și ne vom confrunta cu obișnuita  instabilitate și chiar cu averse.

Potrivit paginii METEO NORD vremea a intrat de luni într-un proces de răcorire, ce se va resimți, în cursul zilei de astăzi , pe toatā suprafața județului. ”Cerul va fi variabil însă, mai ales în orele după-amiezei şi în noaptea care va urma, vor fi averse însoțite de descărcări electrice, vânt cu aspect de vijelie şi, punctiform, de căderi de grindină, în majoritatea zonelor. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 25°C în zonele submontane şi 30°C, în zonele cele mai joase, de podiş. Minimele de la noapte se vor opri la valori cuprinse între 16°C în depresiuni şi 18°C, în zonele joase de relief.” informează pagina.

Vremea în Bistrița

În municipiu vom avea instabilitate in a doua parte a zilei iar maxima nu va mai depasi 29°C. ”Temporar va ploua, vor fi descărcări electrice iar vântul poate căpăta aspect de vijelie. Minimele de la noapte vor fi in jurul valorii de 18°C” prognozează pagina meteo .

UPDATE: Avem pentru zona noastră și o avertizare meteo de cod portocaliu, care vizează averse torențiale, descarcari electrice și vijelii.

”Avertizare meteo-COD PORTOCALIU! 🟠Perioada: 19.07 ora 14.00-20.07 ora 10.00. 🟠Fenomene vizate: averse torențiale, descărcări electrice, vijelii, cantități de apă care vor depăși 35-50 l/m.”

Urmărește BistrițaExpress pe  facebook

 

Share.

Lasă un comentariu