Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Un bistrițean a ajuns duminică după gratii, pentru că a continuat să-și agreseze mama, ignorând ordinul de protecție

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Un bărbat de 30 de ani din Bistrița a fost trimis după gratii pentru 30 de zile duminică, după ce a încălcat ordinul de protecție stabilit împotriva sa de instanță și a continuat să-și agreseze mama.

Individul, un bistrițean de 30 de ani, avea deja emis pe numele lui un ordin de protecție care-i interzicea să se apropie de mama sa, pe care o agresase în repetate rânduri, însă l-a ignorat. Mama sa l-a reclamat pe fiul ei polițiștilor, sâmbătă, 17 iulie, că i-a furat un telefon din camera ei și că a agresat-o în momentul în care a încercat să-l recupereze.

La scurt timp polițiștii au reușit identificarea bărbatul cât și a telefonul mobil. S-a constatat totodată existența unui ordin de protecție împotriva bărbatului de a se apropia de mama acestuia. Polițiștii Biroului de Ordine Publică, au demarat cercetările în cadrul unui dosar penal privind încălcarea ordinului de protecție și violență în familie. În cadrul acestuia a fost luată inițial măsura reţinerii preventive pentru o durată de 24 de ore a bărbatului, ulterior acesta fiind prezentat magistraților” a transmis IPJ. După ce fiul agresiv si-a petrecut noaptea in arestul IPJ duminica a ajuns in fata instanței care l-a trimis înapoi în arest, deocamdata pentru 30 de zile.

Cercetările continuă de către Poliția Municipiului Bistrița, Biroul de Ordine Publică, informează IPJ.

 

 

Share.

About Author

Lasă un comentariu