Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Centrul Cultural Liviu Rebreanu din Beclean- un proiect de 15,6 milioane de lei, prinde contur

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Silueta viitorului Centru Cultural al orașului Beclean, o construcție  de 1.815,20 mp plasată chiar în Piața Mare, în apropierea Bazinului de Înot acoperit, își conturează deja forma.

Primarul Becleanului Nicolae Moldovan a publicat primele fotografii care indică deja forma construcției din strada Parcului care va gazdui sala de cinematograf, sala de conferințe, săli multifuncționale: ”  Construcția imobilului dedicat actului cultural prinde contur. Centrul Cultural “Liviu Rebreanu” cuprinde o sală de spectacole, scenă mare, sală de cinema, sală de lectură, sală de repetiții, foaier, spații administrative, sală multifuncțională de capacitate medie, spații pentru activități interactive și de societate, parcări și spații exterioare verzi și de promenadă” scrie primarul Nicolae Moldovan pe facebook.

Lucrările centrului cultural, care au demarat în vara anului trecut din fonduri europene din Programul Operațional Regional sunt executate de CML.

La final Centrul Cultural “Liviu Rebreanu” va avea o sala de spectacole va avea 264 de locuri la parter și 70 de locuri la balcoane , o scenă mare, sală de lectură,- mediatecă – sală de proiecție film,  sală de repetiți, foaier
spații administrative, o sală multifuncțională de capacitate medie, spații pentru activități interactive și de societate,  locuri de parcare.

 

Share.

About Author

Lasă un comentariu