Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Judecatorii au stabilit că e suficient controlul judiciar în cazul șoferului prins în timp ce a condus fără permis și cu numere substituite

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Un șofer improvizat reținut de polițiști, după ce l-au prins pe un drum național fără carnet de șoferi dar și cu numerele de înmatriculare substituite, a fost lăsat lăsat în libertate de un magistrat al Judecătoriei Beclean doar cu obligația controlului judiciar pentru 60 de zile.

Individul, un șofer de 32 de ani din Fântânele, comuna Matei  a fost surprins în weekend de polițiștii din Lechința în timp ce conducea un autoturism pe Drumul Județean 151 prin localitatea Sânmihaiu de Câmpie. Omul nu avea  permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, și în plus mașina condusă pe drumul public era neînmatriculată, însă avea aplicate plăcuțele de înmatriculare ale unui alt autoturism. Polițiștii l-au reținut imediat pentru 24 de ore : ”În urma probatoriului administrat în dosarul penal întocmit cu privire infracțiunile de conducere a unui vehicul fără permis de conducere, conducerea unui autovehicul neînmatriculat și conducerea unui autovehicul cu număr fals de înmatriculare, polițiștii au luat măsura preventivă a șoferului pentru 24 de ore.”

Din arestul IPJ bărbatul de 32 de ani a ajuns în fața instanței cu solicitare de arestare preventivă din partea procurorilor. Judecătorul în fața căruia a ajuns dosarul  a decis că e suficient control judiciar pentru 60 de zile. Poliția și procurorul continuă cercetările în acest caz ” Cercetările sunt continuate de polițiștii Secției 3 Poliție Rurală Lechința pentru documentarea întregii activități infracționale.

 

 

 

 

 

 

 

 

Share.

About Author

Lasă un comentariu