Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Bistrița se sincronizează cu Festivalul Tiff, ediția 20: filmul de deschidere poate fi urmărit simultan și la Cinema Dacia

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Cinefilii din Bistrița se pot simți sincronizați cu Festivalul TIFF, chiar dacă nu pot ajunge vineri seara la deschiderea Festivalului de Film.  Practic filmul de deschidere al ediției 20 TIFF rulează simultan și la Bistrița, dar și în alte 19 locații din țară.

E vorba de o  comedie spaniolă multipremiată, Dineu cu vecinii de sus/ The People Upstairs difuzată în premieră națională, vineri, 23 iulie, de la ora 20:00 și la Cinema Dacia deodată cu premiera de la Cluj:

”Dineu cu vecinii de sus/ The People Upstairs, regizată de Cesc Gay, deschide cea de-a 20-a ediție TIFF cu o poveste savuroasă în care două cupluri vecine explorează complexitatea relațiilor moderne,. Julio și Ana sunt împreună de peste 15 ani, iar monotonia a reușit deja să se instaleze în relația lor. Ce i-ar putea ajuta să depășească această criză? Salva și Laura, un cuplu care i-a întâmpinat cu brațele deschise atunci când s-au mutat în bloc, dar care, fără să știe, a reușit să genereze conflicte și gelozii un etaj mai jos.” scriu organizatorii în programul de prezentare.

Festivalul Internațional de Film Transilvania este organizat de Asociația pentru Promovarea Filmului Românesc și Asociația Festivalul de Film Transilvania. Ediția a 20-a are loc între 23 iulie și 1 august 2021.

 

Share.

About Author

Lasă un comentariu