Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Autorii mai multor furturi de carduri trimiși după gratii pentru 30 de zile. Cei doi au fost reținuți după percheziții

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Doi tineri de 27 de ani, între care unul cu istoric infracțional bogat au fost trimiși de judecătorii Tribunalului Bistrița-Năsăud după gratii în arest preventiv, după ce mai multe percheziții domiciliare care au arătat ca sunt implicați în sustrageri de carduri si accesarea neautorizată a acestora si altor sisteme informatice. 

Cei doi tineri, unul din Șieu, celălalt din Bistrița s-au trezit în 22 iulie cu mascații dar și cu  polițiștii Biroului Investigații Criminale la ușă. Perchizițiile au confirmat și au adus probe materiale pentru un lung șir de infracțiuni pentru care erau vizați: infracțiuni de furt calificat, complicitate la furt calificat, acces ilegal la un sistem informatic și efectuarea de operațiuni financiare în mod fraudulos.

 ”La locuințele persoanelor bănuite de comiterea faptelor, respectiv doi tineri de 27 ani din Șieu și Bistrița, au fost găsite sumele de 1.200 de euro, 300 de lei, carduri bancare și alte bunuri cu valoare probatorie.   Cercetările sunt continuate de polițiștii Biroului Investigații Criminale pentru documentarea întregii activităţii infracţionale” transmite IPJ BN..

Unul dintre tineri, complicele celuilalt are istoric infracțional complicat, fiind un recidivist în perioada postexecutorie, ceea ce înseamnă că pedeapsa pe care o va primi în acest caz se va adauga la perioada neefectuată dintr-un dosar anterior. 

Foto: arhiva

       

Share.

About Author

Lasă un comentariu