Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Maratonul de vaccinare cu vouchere continuă și duminică în trei orase din Bistrița-Năsăud

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Sub deviza ” drumul spre normalitate e la un vaccin distanță” instituția Prefectului alături de tinerii organizatori ai Ferstivalului Hustler  îi așteaptă pe locuitorii Bistriței, Becleanului și Năsăudului la maratonul vaccinarii din acest weekend.

Vaccinarea  în care cei care se imunizează primesc  vouchere a început de vineri  și a continuat sâmbătă cu orașul Sîngeorz Băi, acolo unde campania s-a dus pe ritmuri de jazz de la Roland jazz festival, organizat în localitate. Tot sâmbătă, campania a debutat  concomitent în Bistrița, Năsăud și Beclean.

”Activitățile de imunizare împotriva CoVid-19 au început în cele patru orașe din Bistrița-Năsăud sub umbrela festivalului Hustle Music Festival 🎤🎶 organizat de tinerii de la Virtual Escape  Prefectul Stelian Dolha și subprefectul Lorand Toth au fost alături de echipa de vaccinare și voluntarii din Bistrița care au pregătite activități de entertainment pentru toți cei care aleg astăzi să se vaccineze” scrie pagina Instituției Prefectului.
Prefectul Stelian Dolha: “Debutul campaniei de la Bistrița este unul promițător, multe persoane beneficiind deja de vaccin în cadrul activităților desfășurate într-o atmosferă de petrecere cu activități frumoase! Ne dorim să avem același impact și în celelalte orașe. Vă așteptăm într-un număr cât mai mare! Nu uitați că în schimbul mesajului de solidaritate pe care îl transmiteți vaccinându-vă, împreună cu partenerii noștri, vă punem la dispoziție vouchere cu multe beneficii! Vă mulțumim!” a transmis prefectul.
Unde sunt duminică echipele de vaccinare și tinerii de la Hustler Festival?
Duminică maratonul vaccinarii cu vauchere continuă în Bistrița, pe pietonalul Liviu Rebreanu,  între orele 15.00 și 21.00, dar șiîÎn Beclean, la Băile Figa,  duminică 1 august, între orele 15.00 și 21.00 dar și în fața muzeului din Năsăud, sâmbătă 31 iulie și duminică 1 august, între orele 16.00 și 21.00.
Share.

Lasă un comentariu