Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Trei indivizi au dat buzna în miezul nopții în casa unei fete și i-au răpit copilul de 1 an. Polițistii i-au arestat

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

O dispută legată de paternitate a fost tranșată de trei bărbați din Pinticu Tecii într-un stil barbar: au dat buzna noaptea peste mama copilului disputat, o tânără de 21 de ani, din Ocnița, au bătut-o și au plecat cu copilul.

Episodul s-a petrecut noaptea trecută, polițiștii fiind alertați să intervină prin 112 după miezul nopții. Potrivit unui comunicat al IPJ cei trei bărbați implicați, un tânăr de 21 de ani și alți doi de 43 și 46 de ani au fost reținuți: ”În fapt, la 5 august a.c, la orele serii, trei bărbați de 46, 43 și 21 de ani din Pinticu, ar fi pătruns fără drept în locuința unei tinere de 21 de ani din Ocnița. Primul dintre bărbați ar fi lovit-o cu palma în zona feței pe tânără, apoi cei trei ar fi luat pe fiul acesteia, un minor în vârstă de un an și l-ar fi transportat la domiciliul bărbatului de 46 de ani din Pinticu.” transmite IPJ.

Cei trei sunt cercetați pentru  comiterea infracțiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal, lovirea sau alte violențe și violarea de domiciliu, fiind întocmit un dosar penal și deocamdată au fost reținuți pentru 24 de ore  fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă a Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.

”În cursul zilei de astăzi, cele trei persoane bănuite de comiterea faptelor de lipsire de libertate în mod ilegal, lovirea sau alte violențe și violarea de domiciliu, urmează să fie prezentate procurorului Parchetului de pe lângă Judecătoria Bistrița cu propunerea de luare a unei măsuri preventive, cercetările continuând în vederea documentării faptei și stabilirii participației penale” a informat IPJ.

foto Arhiva

 

Share.

About Author

Lasă un comentariu