Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Un dealer de droguri din Bistrița prins după un scandal public cu iubita. Avea în masină sute de plicuri cu halucinogene

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Un scandal în public cu iubita l-a deconspirat pe un individ din Bistrița care vindea canabis și alte substanțe halucinogene.

Un scandalul de noapte în stradă cu concubina  i-a adus pe cap individului o patrulă de la ordine publică. Patrula Poliției Municipiului Bistrița a fost trimisă la o sesizare de scandal în noaptea de 16 spre 17 august, informează un comunicat al IPJ.

După ce au ajuns la locul disputei, l-au găsit pe un bistrițean de 31 de ani care se manifesta agresiv față de concubina sa . Bărbatul a fost imobilizat, iar în urma controlului corporal și controlului autoturismului pe care îl conducea, polițiștii s-au trezit cu o adevarată captură: 146 de plicuri și 3 colete ce conțineau o substanță vegetală. ”În urma analizelor s-a stabilit că este vorba despre 3,27 de kilograme de cannabis și 37,3 grame de substanțe cu efect psihoactiv, toate indisponibilizate de polițiști. Totodată, au mai fost descoperiți și indisponibilizați 3.048 de lei și 50 de euro.” precizează un comunicat al IPJ.

A doua zi, înarmați cu mandat  i-au făcut o percheziție domiciliară la domiciliul acestuia și la încă două locuințe, ”au fost descoperite și ridicate înscrisuri cu valoare probatorie, telefoane mobile și un card de memorie” precizeaza comunicatul de presă.

Bărbatul de 31 de ani a fost reținut inițial pentru 24 de ore, ulterior prin decizia procurorului DIICOT, iar ulterior a primit mandat de 30 de zile  de la judecatorii Tribunalului Bistrița-Năsăud . Acțiunea a beneficiat de sprijinul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din Poliția Română.

Polițiștii și procurorii continuă cercetările.

Share.

About Author

Lasă un comentariu