Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Un tânăr de 24 de ani a fost prins în trafic cu 6 kilograme de canabis, via-Spania, în mașină. Drogurile au sosit in coletele unui autocar

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Procurorii DIICOT din Bistrița-Năsăud care urmăreau o rețea de cărăuși de droguri de risc din Spania au instrumentat un nou flagrant, după ce au dispus reținerea în trafic a unui tânăr șofer clujean pe care-l suspectau că transporta canabis. Acțiunea polițistilor de la poliție judiciară coordonați de procurorii DIICOT  a avut loc marți, 24 august.

Tânărul șofer a fost oprit în trafic, în timp ce transporta pachetele cu cananbis ambalate printre articole de îmbrăcăminte, după ce le-a ridicat sub formă de colet din autocarul cu care au fost transportate din Spania.
În urma verificărilor efectuate asupra autoturismului, pe bancheta din spate, a fost identificat un colet, în care, printre articole de îmbrăcăminte, au fost găsite şi ridicate un număr de 6 calupuri, vidate în folie din plastic, care conţineau cantitatea de aproximativ 6 kilograme de cannabis.
Totodată, au fost identificate și ridicate, 2 telefoane mobile și suma de 2.500 de lei”. informează un comunicat de presă al DIICOT

Tânărul, Cristian Cosmin B. potrivit portalului justiției, a fost reținut pentru 24 de ore pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic de droguri de risc și complicitate la introducerea în țară de droguri de risc și urmează să fie prezentat Tribunalului Bistrița-Năsăud cu propunere de arestare preventivă, pentru o perioadă de 30 de zile, precizează comunicatul.
Acțiunea a beneficiat de sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale din Bistrița Năsăud.

Share.

About Author

Lasă un comentariu