Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

UPDATE: Un tânăr șofer băut și drogat și-a băgat pasagerii în spital, după ce a intrat dis de dimineață într-un podeț

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Strugureni, duminică, în jur de ora 5,30 dimineața: bufnitura  unei mașini care s-a izbit de un cap de pod a tulburat liniștea locuitorilor. Apelul la 112 i-a adus în scurt timp la locul accidentului  pe polițiștii de la Serviciul rutier al Orașului Beclean și echipajele SMURD.

Trei pasageri ai mașinii între care două tinere de 17 ani și 19 ani din Cociu și un bărbat de 38 de ani din Nimigea de sus au avut nevoie de intervenția echipajelor medicale, pentru că au suferit multiple leziuni si traumatisme. Una din victime a fost grav rănită, fiind inconștientă în momentul în care a fost preluată de echipajele SMURD. Toți trei răniții au fost transportați la Spitalul Judetean de Urgență.

Și băut și drogat cu metamfetamină

Șoferul, un tânăr de 29 de ani din Prundu Bârgăului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0.71 mg/L alcool pur în aerul expirat, fiindu-i ulterior recoltate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. Câteva ore mai târziu a venit si rezultatul Drug-testului: șoferul consumase și metamfetamină înainte de a se urca la volan. Șoferul a fost reținut pentru 24 de ore urmând a fi dus pentru un mandat de arest în fața judecătorilor.

Polițiștii continuă cercetările în cadrul unui dosar penal, în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier.

Share.

About Author

Lasă un comentariu