Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Presedintele PSD anunță ieșiri în stradă în județe împotriva Guvernului: ”încurajez oamenii să iasă în stradă”

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat astăzi într-o conferință de presă că-i încurajează pe români să iasă în stradă pentru a-l convinge pe președintele Iohannis să-și retragă sprijinul acordat Guvernului Cîțu. Ciolacu a vorbit despre organizarea unor ieșiri în stradă în fiecare județ, însă a spus că decizia nu a fost luată încă.

Românii şi-au dat seama cu cine au de-a face şi vor ieşi în stradă şi atunci sub presiunea publică, domnul Iohannis va recunoaşte în sfârşit greşeala pe care a făcut-o numindu-l pe domnul Cîţu prim-ministru şi forţând în spiritul Constituţiei această coaliţie de pierzători. Încurajez oamenii să iasă în stradă. E posibil să facem în fiecare judeţ. Se va lua o decizie, dar categoric se va ajunge la acest demers dacă dl Iohannis nu recunoaşte că a greşit şi să îşi retragă acest Guvern”, a declarat Marcel Ciolacu, într-o conferinţă de presă organizată la Neptun.

PSD face prioritate parlamentară din proiectul „Fără penali în funcții publice” inițiat de |USR

Președintele PSD a mai anunțat astăzi că prioritatea „zero” a PSD este adoptarea proiectului USR PLUS – „Fără penali în funcții publice”, cel pe care PSD-ul la ținut în sertare si l-a tergiversat cât a putut când a condus Camera deputaților

Acum însă vor sa foloseasca proiectul împotriva premierului, cel care a fost condamnat în urma cu 20 de ani în SUA  pentru conducere sub influența alcoolului: „Prioritate zero, proiectul de lege „Fără penali în funcții publice”, astfel încât după promulgarea legii, domnul prim-ministru penal condamnat să organizeze referendumul în care românii să se exprime dacă doresc penali în funcții publice. Sunt ferm convins că românii, peste 90%, nu doresc penali în funcții publice. Le cer liderilor de grup și conducerii Senatului, și domnului Barna și domnului Cioloș să introducă pe ordinea de zi în prima ședință a Senatului proiectul”, a mai spus președintele PSD.

Potrivit Hotnews.ro Marcel Cioloacu  a anunțat că printre prioritățile parlamentarilor social democrați se mai numără legea consumatorului vulnerabil, salariul minim și acordarea de stimulente financiare pentru creșterea producției autohtone.

 

 

Share.

Un comentariu

  1. Zicala „Prostul nu e prost destul, dacă nu e şi fudul“ se potriveste perfect pentru Marcel Ciolacu. In urmă cu o săptămână liderul PSD a precizat că, ţinând cont de faptul că sesiunea parlamentară începe la 1 septembrie, “în primele zece zile categoric va fi depusă moţiunea” de cenzură împotriva Guvernului Cîțu. Iată insă că acum după intânirea de la Vama Veche cu colegii de partid, Ciolacu a revenit cu o nouă declaratie pe tema motiunii: ”Vom depune moțiunea de cenzură în momentul în care vom avea cele 234 de voturi, acum avem 204„. Păi dacă opozitia parlamentară formată din PSD si AUR are in prezent 204 parlamentari de unde vrea Ciolacu să mai adune 30 de voturi ca să poată trece o motiune de cenzură. Astfel, Marcel Ciolacu dându-si seama de un esec garantat, devine penibil promitând moțiunea de cenzură, împinsă la un orizont imprevizibil “în momentul în care vom avea cele 234 de voturi”. Asa se explică faptul că si-a luat gândul de la motiune si incită cetătenii la ieşitra în stradă pentru a protesta si a pune presiunea publică asupra presedintelui Klaus Iohannis pentru a-l demite pe prim-ministru Florin Cîţu.

Lasă un comentariu