Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Un șofer a avut nevoie de descarcerare, după ce a intrat cu mașina într-un stâlp de electricitate

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Prundu Bârgăului au intervenit astăzi la un accident de circulație pe Drumul Județean 172D în Strâmba.

Potrivit primelor date un autoturism condus de un bărbat de 54 de ani din Feldru a părăsit partea carosabilă și a intrat în coliziune cu un stâlp de electricitate de lângă drum. ” În urma impactului, șoferul care era singur în autoturism a fost rănit, necesitând intervenția medicilor și transportul acestuia la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate” transmite Inspectoratul Judetean de Poliție..

Victima acidentului a avut nevoie de descarcerare, fiind găsită blocată in autoturism. După extragere bărbatul  a fost evaluat la fața locului, fiind diagnosticat cu traumatism cranian cerebral și trauma lombara, urmând a fi evaluat complet  după examinarea CT.

Polițiștii Serviciului Rutier continuă cercetările în cadrul unui dosar penal pentru stabilirea tuturor împrejurărilor producerii accidentului rutier, precizând că țoferul nu consumase alcool.

Share.

About Author

Lasă un comentariu