Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Ce spune subprefectul Lorand Toth despre eliberarea sa din funcție. Premierul a anunțat astăzi demiterea celor 42 de prefecți și subprefecți ai USR

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Subprefectul de Bistrița-Năsăud, Lorand Toth este unul dintre cei 42 de prefecți și subprefecți numiți de USR în Guvern, care vor fi eliberați astăzi din funcții, după emiterea deciziilor și publicarea acestora în Monitorul Oficial.

Premierul Florin Cîțu este cel care a făcut anunțul astăzi într-un briefing de presă, după ce ieri a semnat înlocuirea din funcție a secretarilor si subsecretarilor de stat ai USR-PLUS.țu  a spus că deocamdată nu se vor face numiri pe  funcțiile vacantate de USR-iști, atribuțiile urmând să fie preluate de subprefecți sau prefecții în funcție :  ”Sunt 42 de decizii, 14 prefecți și 28 de subprefecți, eliberați din funcție, dar nu vor fi numite alte persoane deocamdată pe funcții, atribuțiile lor vor fi preluate” 

Subprefectul de Bistrița-Năsăud, Lorand Toth, care este și președintele județean al USR Bistrița-Năsăud  spune că nu a primit încă decizia de eliberare din funcție, însă că se așteaptă ca aceasta sa fie publicată direct în Monitorul oficial  seara, asa cum s-a întâmplat cu secretarii de stat cu o zi înainte. ” Din punctul meu de vedere oricand mă pot întoarce în mediul privat,  eu  mi-am dorit sa fac treabă aici, mi-am facut-o atâta timp cât s-a putut. În registru politic, daca dl Câțu va fi restras din funcția de prim ministru atunci USR-PLUS va reveni la masa discuțiilor. Până la urmă tot un guvern de dreapta va trebui sa existe, tot cu PNL și UDMR ca trebui sa gasim o soluție.. Eu zic ca noi ne dorim sa ramanem la guvernare, dar trebuie sa avem si un premier care sa realizeze ca guvernarea se poate face numai printr-o coaliție, nu poți să fii acolo doar sa faci figurație” a spus Lorand Toth pentru Bistrița Express.

UPDATE: Hotărârea de eliberare din funcție a subprefectului de Bistrița-Năsăud a fost publicată joi după amiaza în Monitorul Oficial: ”

Monitorul Oficial nr. 0864 din 2021
Actul nr. 950 din 09 Septembrie 2021
Emitent: Guvernul României
Hotărâre privind eliberarea domnului Toth Attila-Lorand din funcția de subprefect al județului Bistrița-Năsăud”

Share.

About Author

Un comentariu

 1. Motto:
  “Aţi înnebunit cu toţii?
  Aclamaţi un maimuţoi
  Nu vedeţi că-i cad chiloţii?
  Babette pleacă la război!”
  (Corneliu Vadim Tudor)
  Lingăii din tabăra Cîțu fac parte din oastea de strânsură a fostului PDL, despre care Traian Băsescu spune că se revendică de la Petre Roman si nu de la Brăteanu. Prin urmare acestia nu au nici o terebă cu liberalismul. Asa se explică faptul că acestia sustin la conducerea PNL pe un neica-nimeni precum Florin Cîțu, care demonstrează că e un maimuţoi dus cu pluta după ce zilele trecute și-a pus pe Instagram un video cu el în formă de Superman:
  Vezi: https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/politica/florin-citu-se-crede-superman-intr-un-clip-publicat-de-acesta-pe-instagram-1662483

Lasă un comentariu