Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

TeraPlast Grup-un nou pas pentru a deveni lider de piață în România la ambalaje flexibile. Grupul trage tare sa finalizeze noua fabrică din parcul său industrial

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Grupul TeraPlast  anunță un  nou pas în tentativa asumată de a deveni lider de piață și la ambalaje flexibile în România, după ce este deja lider și cel mare procesator de PVC din Estul Uniunii Europene dar și cel mai mare producător de granule ignifuge, fără halogeni, din România.

Un acord cu Brikson Construction Solutions pentru preluarea capacităților și producției de folii din #polietilenă ale producătorului din Sighișoara este noua mutare a Grupului din Bistrița, anunțată recent printr-un comunicat de presă:  „Am promis încă de la începutul anului că dezvoltarea Grupului TeraPlast se va face și prin achiziția unor business-uri din domeniile noastre de interes. Achiziția activelor Brikston este un alt pas în această direcție, după achiziția Somplast.  Activele preluate adaugă 1.200 tone pe an producției actuale de ambalaje industriale din #polietilenă și 300 tone pe an pentru reciclare de folii. Ulterior finalizării tranzacției, activele vor fi relocate la Năsăud pentru a beneficia de sinergiile astfel create. E un pas necesar pentru atingerea obiectivului de a deveni liderii pieței de ambalaje flexibile din România. Avem deja o prezență pe această piață, iar această achiziție ne întărește poziția și capacitatea de a oferi produse românești pe o piață dominată de importuri” precizează  Alexandru Stânean, director general TeraPlast.

Ce construieste Grupul în Parcul sau industrial ?

TeraPlast a prezentat recent pe facebook si stadiul în care se află cu lucrările  celei mai noi fabrici din Parcul Industrial Teraplast, este vorba de Fabrica de sisteme din PE și Fabrica de ambalaje biodegradabile. ” Deschiderea oficială a celor două unități de producție este aproape.” este anunțul făcut pe pagina de facebook a TeraPlast.

 

Share.

About Author

Lasă un comentariu