Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Judecatorii l-au trimis în arest preventiv pe un fals șofer care a provocat un accident duminică în Mureșenii Bârgăului

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Un bărbat de 36 de ani din Ciosa care a provocat un accident duminică în Mureșenii Bârgăului după ce s-a urcat la volan fără să dețină permis de conducere și care a refuzat să sufle în etiloltest a ajuns astăzi după gratii pentru 30 de zile. Judecatorii Judecatoriei Bistrița au considerat ca omul e chiar un pericol public si i-au acordat timp sa reflecteze la ce a făcut.

Individul domiciliat în Ciosa s-a urcat la volan fără permis și a luat-o pe Drumul Național 17 spre Vatra Dornei. N-a ajuns însă foarte departe pentru că în Mijlocenii Bârgăului a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un tânăr de 27 de ani din Bistrița Bârgăului, culmea care se deplasa pe aceeași direcție. ”În urma impactului, autoturismul condus de tânăr a fost proiectat în platforma auto tractată de un autoturism condus de un bărbat de 47 de ani din județul Suceava. În urma accidentului a rezultat rănirea ușoară abărbatului  de 36 de ani care a necesitat transportul la spital.” informează IPJ. Acesta a refuzat testarea cu aparatul etilotest, fiindu-i recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei, polițiștii având suspiciuni serioase ca omul era baut la volan. Circulația pe DN 17 a fost blocata parțial timp de o jumatate de ora, interval încare a fost dirijată pe un singur sens.

Niciunul dintre ceilalți doi șoferi implicați în accident , cel de  de 27 și 47 de ani au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

”În urma verificărilor efectuate de către polițiști a reieșit faptul că șoferul de 36 de ani nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.Cercetările sunt continuate de către polițiștii Serviciului Rutier în cadrul unui dosar penal cu privire la infracțiunile de conducerea unui vehicul fără permis de conducere  şi vătămare corporală din culpă” a informat ieri IPJ. Astăzi  bărbatul din Ciosa a ajuns în fața judecatorilor de drepturi și libertăți și a primit  mandat de arest, informează IPJ.

foto arhiva

Share.

About Author

Lasă un comentariu