Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Un alt șofer drogat a fost oprit în trafic în Bistrița la ora două dimineața

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Un șofer de 20 de ani, aflat sub influența canabisului a fost oprit în trafic pe o strada din Bistrița  noaptea trecuta în jurul orelor 2,00 la un control de rutină .

Comportamentul tânărului șofer le-a dat de banuit polițiștilor  care l-au pus sufle în etilotest. Rezultatul a fost negativ, însă polițiștii au considerat ca e necesat sa-l testeze și pentru consumul de substanțe psihoactive/halucinogene. Așa au constatat că suspiciunea le era întem,eiată; tânărul era sub efectul canabisului: ”Șoferul a fost testat cu aparatul Drug Test 5000 rezultatul fiind pozitiv în cazul substanței Cannabis. Fiind testat cu aparatul etilotest rezultatul a fost negativ. Tânărul a fost mai apoi condus la spital unde i-au fost recoltate mostre biologice”transmite IPJ Bistrița-Năsăud.

”Cercetările sunt continuate de către polițiștii Biroului Rutier în cadrul unui dosar penal întocmit cu privire la infracțiunea de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau altor substanțe” informează Inspectoratul Județean de Poliție,

Share.

Lasă un comentariu