Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Deputatul Diana Morar a anunțat că va candida  pentru funcția de presedinta a Curtii de Arbitraj.

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +
Deputatul Diana Morar a anunțat că va candida  pentru funcția de presedinta a Curtii de Arbitraj. Ea a transmis într-un mesaj pe facebook că PNL trebuie să vină în fața oamenilor cu femei lider, care să poată schimba etalonul personajului feminin pe scena politicii românești prin profesionalism și eleganță.
Sunt avocat de 17 ani, in tot acest timp am fondat și coordonat o instituție privată de învățământ cu tradiție și reprezentare la nivel național, am în prezent calitatea de deputat și activez în trei comisii parlamentare (juridică, drepturile omului și educație). In anul 2020, am fost desemnată de către premierul Ludovic Orban, secretar de stat in Ministerul Justiției, unde am avut in coordonare cele mai importante structuri și autorități subordonate ministerului. Am pledat pentru Romania in fata CEDO și am reușit exonerarea statului nostru de la plata unei amenzi de 68 milioane euro, am reprezentat Statul Român in fata Consiliului de Miniștri JAI, am reprezentat Guvernul României in fata CCR in cauze având ca obiect conflict juridic de natura constituțională, “salvând” bugetul de stat din 2020 din blocaj, am inițiat proiecte de reforma in instituțiile pe care le-am coordonat. Mai presus de toate, însă, sunt mama a doi copii și sunt femeie.
Am debutat în politică pentru a promova corectitudinea și principiile liberale, aspirând totodată să consolidez rolul feminin în partidul nostru. Cred în egalitate, echitate și în rezolvarea cu eleganță a diferendelor, iar aceste convingeri, dimpreună cu credința ca Partidul Național Liberal este singurul partid din Romania care are o baza solida și se poate mândri cu o tradiție, valorile și principiile promovate fiind unice și autentice, ma motivează in a sprijini ideea de a fi ocrotite și păstrate astfel cum înaintașii noștri au știut sa o facă.
Ar putea fi o imagine cu Diana Morar şi text care spune „山மነ DIANA MORAR Președinte al Curții de Arbitraj a PNL Deputat de Bistrița-Năsăud; 17 ani de experiență în avocatură; Secretar de Stat în Ministerul Justiției în Guvernul condus de Ludovic Orban; Am pledat pentru România în fat›a CEDO; Am fost reprezentantul Guvernului în fața CCR;”

 

Comentează
Distribuie
Share.

About Author

Lasă un comentariu