Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Doi șoferi băuți au fost prinși abia după ce au comis accidente. Un al treilea, cu alcoolemie și fără carnet a fost prins pe străzile Bistriței la un control de rutină

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Zilnic polițiștii din BN opresc șoferi care se dovedesc, după ce suflă în etilotest, că s-au urcat băuți la volan. Nu-i oprește nici gândul la dosarul penal și circumstanțele agravante daca sunt implicați într-un accident.

Noaptea trecută, în jurul orelor 1,00 polițiștii l-au oprit în Bistrița pe un astfel de șofer. Individul, un bistrițean de 30 de ani era nu doar băut, etilootestul a indicat 0,50  mg/L alcool pur în aerul expirat dar n-avea nici carnet de conducere pentru  nicio categorie de vehicule.

”Conducătorul autoturismului a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. Cercetările sunt continuate de polițiștii Biroul Rutier în cadrul unui dosar penal cu privire la conducerea unui autovehicul sub influența băuturilor alcoolice și conducerea unui autovehicul fără permis de conducere”  transmite IPJ.

A băgat mașina în șanț 

Solicitați la un accident ieri în Buduș, polițiștii au dat peste un șofer de 55 de ani băut care a băgat mașina în șanț. Scuza omului a fost că n-a avut  de mers decât un drum scurt în sat. N-a mai ajuns la destinație, pentru că  a pierdut controlul autoturismului intrând în șanțul de pe partea stângă a drumului pe direcția de mers. ” Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,82 mg/L alcool pur în aerul expirat, fiindu-i prelevate probe biologice la spital în vederea stabilirii alcoolemiei.

Cercetările sunt continuate de polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Bistrița fiind întocmit un dosar penal pentru conducerea unui autovehicul sub influența băuturilor alcoolice” transmite IPJ.

Tot în șanț a ajuns și un lechințan cu alcoolemia de 1,06

La fel de scurt i-a fost și drumul unui bărbat de 41 de ani din Lechința. Tot ieri  pe DJ 151, la ieșire din localitatea Lechința.  un șofer de 41 ani, din Lechința,a intrat în coliziune cu un cap de podeț și a intrat în șanțul de pe marginea carosabilului, pe partea stângă a sensului de mers înspre Chiraleș.

Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 1,06 mg/L alcool pur în aerul expirat motiv pentru care a fost transportat la spital unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei. Cercetările sunt continuate de către polițiștii Secției 3 Poliție Rurală Lechința, fiind întocmit un dosar penal cu privire la infracțiunea de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe” transmite IPJ

Share.

About Author

Lasă un comentariu